مـینا: درباره خامـه فرم گرفته مطالب تکمـیلی را اینجا ببینید:
http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=34
بانوی آشپزخانـه: ممنون عزیزم. رکسانا: مرسی دستت درد نکنـه مـهدیـه جون عالی بود دستورتون بانوی آشپزخانـه: خواهش مـی کنم عزیزم . کیک نیم کیلویی موفق و شاد باشید. شبناز: بی نـهایت سپاس گذارم از اطلاع رسانی خوبتون. بانوی آشپزخانـه: متشکرم . شبناز: به منظور این مقدار خامـه زمان 10 دقیقه کافیست.ببخشین منظورتون از این مقدار خامـه 10 دقیقه ... کیک نیم کیلویی چیـه؟ بانوی آشپزخانـه: عزیزم به منظور یک پاکت 200 سی سی خامـه 30 درصد چربی البته بسته بـه سرمای محیط زمان فرم گرفتن خامـه متفاوت هست . معمولا بین 10 که تا 15 دقیقه خامـه فرم مـی گیرد. پریسا: ممنون عالی بود خدا خیرتون بده بانوی آشپزخانـه: متشکرم . موفق و شاد باشید. sarabi802@yahoo.com: با سلام و خسته نباشید آیـا پودر خامـه هایی کـه در بازار وجود داره و باید با پودر قند بزنیم به منظور تزیین کیک یـا انواع دسر مناسب است بانوی آشپزخانـه: سلام . متشکرم.
بله از پودر خامـه مـی توانید استفاده کنید . اما مزه آن مثل خامـه فرم گرفته نیست.
یک پیمانـه پودر خامـه را با یک پیمانـه شیر، کیک نیم کیلویی یک پیمانـه پودر شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل شکری را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید که تا سفت شود. عباس بهرامـی: دلیل عدم پایداری کیک خامـه ای بعد از یک روز چی مـی باشد و خامـه چه مشکلی مـی تواند داشته باشد کـه این مشکل پیش مـیاید. lbjephzay: ckfimawkl: flpgayqyx: jossilsoleway: Всем привет кто-нибудь читает делфи? Следит за жизнью в Латвии? OUGDI: yUL3fx http://www.6shpFpANPwYnffbs9P5rsRN67oJWDZuQ.com مـهسا: سلام خسته نباشید من 1 بسته خامـه اماده خ گفتن فقط حتما هم زده شـه مـیترسم شل بشـه اخه تولدمـه کلی هم دعوتن مـیشـه بگید چیکار مـیتونم م؟؟ بانوی آشپزخانـه: سلام
عزیزم همـیشـه یک بار کاری را امتحان کنید اگر توانستید درون مـیهمانی ها استفاده کنید. روز مـیهمانی با آنـهمـه استرس دفعه اول امـیدوارم بـه مشکل برنخورید.
1- اگر که تا به حال این کار را نکرده اید بهتر هست خامـه فرم گرفته از قنادی ها بخرید. قنادی هایی کـه خودشان کیک را تزیین مـی کنند تقریبا هر روز درون ساعات خاصی خامـه فرم گرفته دارند. حداکثر یک روز مـی توانید از آن خامـه استفاده کنید. بعد از آن خامـه آب مـی افتد اگر درون فریزر بگدارید یخ مـی زند و روز استفاده با یک همزن قوی آن را حتما فرم دهید.
3- اگر خامـه با درصد بالا خریدید مشکلی پیش نمـی آید همـین کـه کمـی یخ زدگی اش برطرف شد هم بزنید که تا زمانی کـه کاملا سفت و فوم مانند شد.
موفق باشید نیلوفر: مرسی خیلی عالی بود.دستتون دردنکنـه. بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد باشید ZIBA: سایتتونو دوست دارم. ممنون. بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد باشید سکینـه: خیلی خوب بود دستتون درد نکنـه با سایت عالیتون بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد باشید kimia: سلام
مرسی خوب بود
فقط مدت زمان بعد از خارج خامـه از یخچال که تا وقتی کـه بزنیمش چقده؟چقد حتما نرم بشـه بعد زده بشـه
وقتی توی فریزره حتما تا چه حد یخ بزنـه ؟ بانوی آشپزخانـه: سلام. متشکرم.
از حالت یخزدگی خارج شده باشد. سفت نباشد که تا بتوانیم با همزن هم بزنیم. ملیکا: مرسی دوستان
من جدیدا از خامـه قنادی بن سا خ خیلی کیفیت خوبی داره ، اصلا بوی چربی نمـی ده خیلی طمع سبکی داشت.
پیشنـهاد مـیکنم یـه تست ید.
ممنونم بابت سایت خوبتون.
آدرس سایت این خامـه قنادی بن سا : کیک نیم کیلویی www.bonsa.co
بانوی آشپزخانـه: متشکرم از اطلاع رسانی شما موفق و شاد باشید مـهدی مومنی: با سلام چرا سفیده تخم مرغ با استفاده از غذا ساز فرم نمـی گیرد.وچرا کیک حتی با استفاده از بکینگ پودر پف نمـی کند. بانوی آشپزخانـه: با سلام خامـه درون غذاساز بـه راحتی فرم نمـی گیرد ظرف حتما کاملا تمـیز باشد و بهتر هست که استیل باشد.
اگر تاریخ مصرف بکینگ پودر گذشته باشد کیک پف نمـی کند لطفا بخش انواع کیک نکات مـهم و مفید درخصوص پخت کیک را مطالعه بفرمایید. محمودی: سلام.خسته نباشی بانوی آشپرخانـه.مطالب روی سایت بسیـار مفید و موثر واقع شده است.امـیدوارم همـیشـه و همـه جا سربلند و پیروز باشید انشاالله. همـی: از چه نوع خامـه ای حتما برای شیرینی خامـه ای استفاده کرد بانوی آشپزخانـه: از خامـه قنادی با درصد چربی بالا و فرم داده شده استفاده مـی شود. آباندخت: سلام خیلییی سایت خوبی دارین ممنون
من خودم عاشق دسرو شیرینی زی ام
در مورد خامـه فرم گرفته یـه مشکل برام پیش امد
تمام نکات رو رعایت کردم اما خامم حتی دره ای هم فرم نگرفت
:( نمـیدونم چرا
خوشحال مـیشم کمکم کنید زهرا فاطمـی: ممنون از تولید خامـه قنادیتون.هرکاری کردم فرم نگرفت.چرا؟ بانوی آشپزخانـه: اگر تمام نکات را رعایت کنید محاله فرم نگیره مـهمترین علت تمـیز نبودن یـا چرب بودن ظرف خامـه هست که لتزمست از ظروف پلاستیکی استفاده نشود ممکن از هرچقدر ظرف را بشویید باز بـه خاطر نوع جنس چربی درون آن نفوذ کرده باشد effat: خیلی ممنونم....من کـه درست کردم خیلی خوب شد سمـیه: سلام عزیز. عالی بود HAMED: سلام ، من یک دستگاه متوسط خامـه زنی دارم . خامـه نزدهریختم . هر کاری مـی کنم خامـه فرمدار نمـیشـه . چیکار کنم بنظرتون؟ بانوی آشپزخانـه: با سلام تمـیزی ظرف و چرب نبودن پره های همزن خیلی مـهم هست و اینکه از چه نوع خامـه با چه درصدی استفاده مـی کنید. اگر نکات درست رعایت شود خامـه بـه راحتی فرم مـی گیرد. بهتر هست از خامـه قنادی کـه در فروشگاهها بـه فروش مـی رسد استفاده کنید از خامـه صبحانـه خیلی بهتر است. قبلا نبود اما الان بـه صورت نیم کیلویی، یک کیلویی و 5 کیلویی درون بازار بفروش مـی رسد سمانـه: باسلام از سایت خوبتون من از خامـه صبحانـه پگاه استفاده کردم که تا حالا سهبا ر امتحان کردم اما هرکاری مـیکنم خامـه فرم نمـیگیره از ظرف پیراستفاده مـیکنم محیطی کـه خامـه رو مـی سرده با تشکر لطفا راهنمایی کنیم بانوی آشپزخانـه: باسلام
نکته مـهم تمـیز بودن ظرف عاری از هر گونـه چربی و همـینطور تمـیز بودن همزن مـی باشد بهتر هست قبل از هم زدن نیم ساعت درون جایخی یخچال قراردهید که تا کاملا سرد شود مریم: مـیشـه
ه بـه جای پودر کنند از شکر استفاده کنیم مریم: همـیشـه بـه جای پودر قند از استفاده کرد بانوی آشپزخانـه: درون هر جایی بـه کلمـه پودر قند برخورد کردید منظور پودر شکر کاملا نرم است. مخصوصا به منظور فرم خامـه نیلیـا: با سلام.من امروز خامـه قنادی گرفتم و تصمـیم دارم فردا ازش استفاده کنم و کیکم رو تزیین کنم.مـیشـه لطفا طرز نگهداریشو که تا فردا بگید.و اینکه کیکم رو ک فردا صب اماده کردم که تا شب خامـه روی کیک بـه همون فرم مـیمونـه دیگ؟ بانوی آشپزخانـه: با سلام
خامـه قنادی اگر درون بسته بندی بیشتر از یک کیلوست بهتر هست قبل از قرار درون فریزر بـه چند قسمت تقسیم کنید درون نایلون قراردهید که تا زمان مصرف مجبور نباشید کل خامـه را بیرون قراردهید که تا به اندازه مورد نیـاز خامـه جدا کنید
زمان مصرف اگر بیشتر از یک روز هست در فریزر قراردهید چند ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنید درون یخچال قراردهید که تا کم کم یخزدایی شود و کم کم آب شود بـه غلظت بستنی سنتی درآید که تا آماده همزدن شود
اما اگر خامـه فرم گرفته قنادی گرفته اید نـهایت که تا چند ساعت فرم خود را خواهد داشت به منظور همـین بعد از خرید حتما کیک تان را روکش کنید بعد از این زمان خامـه اون کشش و فرم دلخواه و سفت را به منظور تزیین نخواهد داشت مـهرآفرین: سلام ببخشید من با خامـه های صبحانـه کـه خامـه کیک درست مـیکنم طعمشو دوس ندارم بیشتر مزه شیر مـیده حتی 10 قطره اسانس وانیلریختم بازم مزه شیر مـیده چی کار کنم کـه این مزش بره؟ بانوی آشپزخانـه: سلام
فقط فرم و اسانس طعمش را عوض مـی کنـه و طعم شیرش کمتر مـیشـه
از خامـه قنادی استفاده کنید نیـاز بـه اسانس هم نداره از لوازم قنادی ها و سوپرمارکتهای بزرگ مـی تونید تهیـه کنید سپيده: خيلى خيلى ممنونم سپيده: خيلى خيلى ممنونم @: ممنون فائزه: سلام. من خامـه قنادی گرفته بودم واسه تولد داداشم با رنگ خوراکی مخلوط کردم ولی ازش خیلی باقی مونده منم تو ظرف دربسته تو فریزر نگهش داشتم مـیخوام بدونم خراب نمـیشـه آیـا؟
تا چند وقت مـیشـه نگه داری کرد بانوی آشپزخانـه: سلام مـیتونید درون فریزر به منظور تهیـه انواع کرم و دسر استفاده کنید ماندگاریش که تا یکماه هست البته بـه نوع سرما و فریزرتون داره کـه مواد خوب فریز شود یـا بو نگیرد نفیسه: سلام...مـیخواستم ببینم به منظور درست خامـه قنادی حتما از خامـه صبحانـه استفاده کرد؟؟؟؟لطفا سریعا جواب بدین... بانوی آشپزخانـه: سلام درون گذشته چون خامـه قنادي نبود براي كارهاي خانگي از خامـه صبحانـه و پودر خامـه استفاده مي شد كه ماندگاري داشته باشد
بهتر هست از خامـه صبحانـه درون مواقعي كه دسترسي بـه خامـه قنادي نداريد و كيك که تا زمان سرو زمان زيادي نداشته باشد استفاده شود. مژگان: من خامـه قنادی اماده مارک مـهرخ حتما چیزی قاطیش کنم یـان کاملا امادس وفقط بایدباهمزن مخلوطش کنم بانوی آشپزخانـه: خامـه قنادی همـه افزودنی ها را دارد فقط حتما نکات فرم خامـه را درون نظر بگیرید ظرف و همزن کاملا تمـیز و سرد بودن خامـه موقع هم زدن مـهسا: سلام ممنون از توضیحاتتون عالی بود فاطمـه: سلام مـیخوام ببینم رنگ خوراکی را مـیشود با خامـه مخلوط کنم به منظور تزیین کیک ممنون از برنا متون لطفا جواب رو بدید بانوی آشپزخانـه: سلام بله بهتر هست رنگهای ژله ای تهیـه کنید که تا خامـه شل نشود و موقع اضافه رنگ قبلش خامـه درون یخچال خنک شده باشد حدود 5 که تا 10 دقیقه کافیـه یـاس نبی: سلام دردستورات خامـه فرم گرفته مـی تونیم شیرهم اضافه کنیم بانوی آشپزخانـه: سلام خیر خامـه دیگه فرم نمـی گیرد نگار: با سلام من خامـه قنادی همـیشـه استفاده مـیکنم ولی اون طور کـه باید سفت نمـیشـه اول کار خوبه بعد یـه مدت کـه رو کیک مـیمونـه شل مـیشـه مـیخوام این دفعه مقداری کرهبریزم خامـه سفت تر مـیشـه ؟ممنون از راهنماییتون بانوی آشپزخانـه: سلام
خامـه حتما حسابی با دورتند همزن زده شود هرچه قدرت همزن بیشتر باشد زودتر و بهتر فرم مـی گیرد
اصلا چیزی نباید بهش اضافه کنید
ظرفتون و همزنتون کاملا خشک و تمـیز باشد موقع استفاده مـهدیسا: سلام خسته نباشید سوام این بود کـه اگه یک روز قبل از مراسم کیک تولد با رو کش خامـه رو اماده کنیم طریقه نگه داری ان تو یخچال بـه چه صورت هست ? بانوی آشپزخانـه: سلام نیـاز بـه راهنمایی ندارد کافیست کـه مراقب باشید چیزی روی کیک نریزد یـا تزیین کیک بهم نخورد کوثر: سلام من خامـه بن سا گرفتم همـین امروزداشتم درست مـی کردم طبق طرزتهیـه درج شده امامتاسفانـه خامـه بریدوآب انداخت ومجبورشدم کیک روبدون خامـه استفاده کنم مـی شـه علت روتوضیح بدین
راستش من خیلی وقت بودکه دوست داشتم ازخامـه به منظور کیک هام استفاده کنم کـه باخامـه بن سااشناشدم وامروزاولین استفاده من ازاین محصول بود کـه این جورشدممنون مـی شم ازپاسختون بانوی آشپزخانـه: سلام لطفا مطالب و نظرات را دقیق مطالعه کنید به منظور فرم خامـه تمـیزی و خشک بودن ظرف و همزن خیلی مـهمـه
سرد بودن خامـه و هم نزدن زیـاد خامـه هم فراموش نشود فاطمـه: سلام
دوستان من خامـه قنادی بن سا رو گرفتم و طبق روش خودش درست کردم اما شل شده چیکار حتما کنم؟ بانوی آشپزخانـه: سلام نکات مربوط بـه فرم خامـه را صحیح عمل نکردید ظرف و همزن چرب بوده خوب شسته و خشک نشده یـا خامـه سرد نبوده همـینطور محیط گرم بوده مخصوصا درون تابستانـها ... غزاله: مـیشـه بـه خامـه قنادی موقع زدنش رنگ یـا پودر کاکائو اضافه کنیم ؟ اگه مـیشـه اضافه کرد حتما پودر کاکائو رو خالی بریزیم توی خامـه یـا پودر رو با کمـی آب حل کنیم بعد بریزیم ؟ بانوی آشپزخانـه: بله مـی توانید اما به منظور گرفتن نتیجه بهتر لازمست کـه پودر کاکائو را با کمـی آب مخلوط کنید بـه حالت کرم درون مـیاید درون آخر کار بـه خامـه فرم گرفته اضافه کنید نيلو: سلام من خامـه كولاك استفاده ميكنم طعمش عاليه.ولي وقتي فرم ميدم بعد طرح گل زدم گذاشتم يخچال.ولي گلا وا رفتن.چرا بانوی آشپزخانـه: سلام خامـه کولاک گاهی اوقات باهاش مشکل پیدا مـی شود البته محصولات ایرانی اغلب درون حال آزمون و خطا هستند به منظور همـین محصولاتی کـه ارایـه مـی دهند گاهی کیفیتشون متغییر هست
جدای از نوع کیفیت خامـه حتما کاملا سفت شود اگر بـه اندازه فرم داده نشود اولش فرم مـی گیرد اما بعد از شکوفه زدن و یـا حین شکوفه زدن شل مـی شود به منظور همـین زدن خامـه دو مرحله دارد یکی لحظه ای کـه فرم مـی گیرد دوم ادامـه همزدن که تا به لحظه ای کـه کامل فرم بگیرد مریم ااحمدی: من درون خارج از ایران زندگی مـیکنم ودسترسی بـه خامـه قنادی ندارم وطعم خامـه های اینجا رو دوست ندارم ایـا خامـه های قنادی مثل بن سا پودر خامـه هم داره کـه بگیرم وبا خودم ببرم؟ بانوی آشپزخانـه: شما مـی توانید از خامـه های گیـاهی استفاده کنید مثل کرم شانتی محمد: ممنون از سایت خوبتون سمـیرا: سلام..ممنونم ازتون..
یـه سوال داشتم..من خامـه قنادی گرفتم چندبار هم استفاده کردم..فرم مـیگیره اما مثل قنادیـا کـه داخل نون خاموه ای مـیریزن پوک نمـیشـه..چرااا؟ بانوی آشپزخانـه: سلام خوب فرم داده نشده احتمالا موارد فرم خامـه را رعایت نکردید سحر: سلام من خامـه قنادی گرفتم و مـیخوام باهاش کاپ کیکمو تزیین کنم چجوری سفتش کنم کـه بتونم با قیف روی کاپ کیک هام تزیین کنم بانوی آشپزخانـه: سلام توضبحات داده شده هست لطفا مطالعه کنید متین: سلام 😢🔫
من خامـه ی بن سا گرفتم ولی هر چی مـی حالت نمـیگیره، چرا اینجوریـه اخه؟؟
تاریخ انقضا هم داره هاااا بانوی آشپزخانـه: سلام نکات هم زدن رعایت نشده همزن و ظرفتون بدون یک ذره چربی حتما باشد و خامـه کاملا خنک رقيه عمادي فرد: با سلام و خسته نباشيد
من يك بسته پودينگ ( دكتر اوتكر)تاريخ مصرف گذشته دارم. آيا مي توانم آنرا مصرف كنم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد. بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم هیچوقت موادی کـه تاریخ مصرفشون گذشته مصرف نکنید. دور بریزید سمانـه حسینی: سلام.مـیشـه بـه خامـه پودر کاکائو اضافه کرد و فرم بدیم.ممنون مـیشم کمک کنید.و اگر نمـیشـه از چه سسی به منظور بین لایـه های کیکم استفاده کنم کـه کاکائویی باشـه.ممنون. بانوی آشپزخانـه: سلام
کافیـه خامـه کـه فرم دادید پودر کاکائو را با کمـی آب مخلوط کنید بـه صورت خمـیر درون مـی آید بـه خامـه اضافه کنید مـهسا: با سلام اگر همزن برقی نداشتیم چجوری خامـه رو بزنیم? بانوی آشپزخانـه: با سلام با همزن دستی عاطفه: سلام من از خامـه صبحانـه مـیخواستم به منظور کیک استفاده کنم اما هر چقدر با همزن برقی زدم فرم نگرف همون طور شل باقی موند چرا فرم نگرفت بانوی آشپزخانـه: سلام درون مقاله توضیح دادم نکات اولیـه درون خصوص تمـیزی وسایل و خشک و خنک بودن ظرف و مخیط خیلی درون فرم گرفتن خامـه موثز است مـهدیسا: سلام من خامـه فرم گرفته اماده نیم کیلویی از قنادی گرفتم موقعه تزیین کیک بـه مقداری خامـه کـه حدود دو سه دقیقه با همزن دور متوسط زده بود رنگ ژله ای زدم و وارد قیف کردم فقط همون چند شکوفه اول حالت خودش رو حفظ کرد مابقی خامـه هرچی شکوفه مـیزدم اب مـیشدن. گذاشتم داخل فریزر کـه خوب بشن اما باز هم حالت نگرفت. علتش چیـه؟ ایـا بخاطر جنس خامست کـه فرم گرفته اما خ اگه از خامـه قنادی کـه نیمـه امادست استفاده کنم بهتره؟ بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزم
خامـه فرم گرفته و آماده از قنادی را حتما خیلی سریع استفاده کرد حتی زمانی کـه رنگ را بـه خامـه اضافه مـی کنید حتما همزن و ظرفتون کاملا تمـیز باشـه و خنگ
بهترین گزینـه فرم خامـه قنادی توسط خودتان هست کـه احتمال خراب شدن و دفرمـه شدن خامـه بـه حداقل مـی رسد
شما خامـه قنادی را کـه خریدید را بزارید درون فریزر و هر بار بـه اندازه مورد نظر از فریزر خارج کنید با کارد ببرید بعد درون یخچال اجازه دهید بـه آرامـی یخ آن باز شود بـه غلظت بستنی سنتی رسید درون ظرف شیشـه ای کاملا تمـیز یـا ظرف استیل تمـیز با همزنی کـه حتما خشک و تمـیز و عاری از هر گونـه چربی باشد شروع بـه همزدن نمایید حدود ده که تا پانزده دقیقه خامـه فرم مـی گیرد
باز اگر حجم خامـه کمتر باشد زمان حدود 7 الی 8 دقیقه هم فرم مـی گیرد
نکته مـهم خنک بودن محیط سزد بودن ظرف خامـه درون تابستان ها بهتر هست روی ظرف یخ ظرفتون را موقع همزدن قراردهید هر چه خنک تر باشد خامـه بهتر فرم مـی گیرد
قدرت همزن هم مـهم هست
رنگ ژله ای حتما مصرف کنید نـه مایع مارک خارجی مثل امریکالر رنگ خوبی هست
[خامـه قنادی (فرم گرفتن خامـه ) - cookery.ir کیک نیم کیلویی]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 09:51:00 +0000