فرزانـه: سلام گل خوشبوی من.خدا قوتتتتتتت .خوش بـه حال اونی کـه مـهمون سفره های رنگین و کیک های خوشمزه ت مـیشـه :)
عزیزم بریلو رو مـیشـه بـه تنـهایی رنگ خوراکی و کمـی اسانس زد کـه واسه نوشتن شل نشـه !!یـا حتما کمـی با اب شل بشـه ؟
بانوی آشپزخانـه: سلام فرزانـه عزیزم. تزیین تولدبا کمک ریسه ممنون. تزیین تولدبا کمک ریسه گل سرخ و سفید ارغوانی فراموشم نکن که تا مـی توانی
عزیزم بسته بـه نوع استفاده مثلا به منظور نوشتن اگر کمـی رقیق شود بهتر هست من از استانس به منظور طعمش استفاده نکرده ام بـه احتمال زیـاد مـی شود. من از پودر ژله آماده استفاده کردم کـه کیک مزه خوبی داشت. اما بـه خاطر رنگی بودن آن سعی شد خامـه رنگی کنار گذاشته شود. و خورده نشد اگر رنگ خوراکی استفاده نمـی کردم با خیـال راحت تر خورده مـی شد.
شببو: فرزانـه جون سلام. عزيزم ميخواستم بپرسم روي كيك رو ژله با طعم انار ميريزي و اون رو درون يخچال ميگذاري كه خودش را بگيرد. و اگر اين كار را كردي آيا كيك شل نميشـه وقتي كه ژله رو روش ميريزي!
بانوی آشپزخانـه: سلام دوست عزیزم مـهدیـه هستم. اگر از ژله انار استفاده مـی کنید یـادتان باشید یک بسته ژله را فقط فقط با یک لیوان ش درست کنید نیم بند کـه شد یعنی کمـی کشدار مثل سفیده تخم مرغ ، تزیین تولدبا کمک ریسه روی کیکی کـه با خامـه فرم گرفته پوشانده اید مـی ریزید و کیک را کمـی مـی چرخانید که تا ژله سطح و اطراف کیک را بپوشاند.
ژله را بـه تنـهایی روی کیک نریزید با خامـه فرم گرفته آن را بپوشانید بعد ژله را بریزید. موفق باشید
رکسانا: سلام مـهدیـه عزیزم ببخشید طرز تهیـه خامـه فرم گرفترو مـیگی؟برای من درست نمشـه؟ممنون از کیکای زیبات و همـینطور تزیینات با سلیقت <�بچه هات رو ببوس> قربانت رکسانا
بانوی آشپزخانـه: سلام خانمـی
متشکرم. درون مورد خامـه فرم گرفته مطالبی را آماده دارم درون اسرع وقت خواهم گذاشت.
بهزاد: عالی دستتون درد نکنـه
بانوی آشپزخانـه: خواهش مـی کنم . شاد باشید.
عفت: سلام مـهدیـه جان دست گلت درد نکنـه خیلی قشنگ شده.فقط یک سوال مقدار مواد پودر ژله بریلو رو نگفنی درون ضمن این ژله بریلو همون پودر ژله معمولی هستش؟ ممنون مـیشم اگه جواب بدی.
بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزم
متشکرم . ژله بریلو یک نوع ژله آماده هست ،بی رنگ هست در قنادی ها بفروش مـی رسد به منظور تزیین کیک بکار مـی شود. با پودر ژله فرق مـی کند .
سمـیرا: با سلام
خامـه فرم داده شده را چگونـه درست کنیم
بانوی آشپزخانـه: سلام بر شما
لطفا این ص را بخوانید . توی قسمت کرم ها . خامـه فرم گرفته
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=75
nasim: salam mahdyeh jun mersi az keyk khoshgelet ye soal dashtam mishe faghat az jele mamuli estefadeh kard chon man dar alman nmidunam in jele brilo chist mamnunmisham age javab bedi بانوی آشپزخانـه: سلام نسیم عزیزم . متشکرم
بله مـی توانید. کافیـه ژله را کمـی غلیظ تر درست کنید یعنی آب کمتری داخلش بریزید. سپس درون یخچال بگذارید . بـه غلظت سفیده تخم مرغ کـه رسید کشدار کـه شد بـه آرامـی روی کیک بریزید. البته کیک را حتما با خامـه روکش کنید که تا وقتی ژله روی کیک مـی ریزد روی کیک بماند. اگر بـه آلبوم عنگاه کنید کیک ماشین با ژله انگور روکش شده و باعث براقیت کیک هم شده.
موفق باشید عزیزم مرضیـه: سلام بانوی هنرمند.این اولین باره کـه از صفحه شما دیدن مـیکنم.مـیشـه لطفا دستور یـه کیک شکلاتی خوشمزه رو بگین؟ ممنون مـیشم بانوی آشپزخانـه: سلام بر شما. بـه مرور دستورهای جدیدی گذاشته خواهد شد. موفق و شاد باشید باران: سلام
خیلی سایت خوبی دارید.
ممنون از دستوراتون.
وقتی روکش را مـی ریزید چطور کیک را جا بـه جا درون ظرف مـیکنید کـه نمـی شکند؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم
کاردک هایی به منظور این کار وجود دارد کـه پهن و بزرگ هستند اما اگر درون دسترس نیست مـی توانید یک چاقوی بزرگ را زیر کیک بـه آرامـی وارد کنید بصورتیکه بتوانید با بالا بردن چاقو یک طرف کیک کمـی از سطج جدا شود و دستتون را زیر کیک قرار دهید و با هر دو دست کیک را بلند کرده و روی سینی مورد نظر قرار دهید اگر کیک شما خیلی بزرگ هست بهتر هست از همان اول روی سینی مراحل آماده کیک را انجام دهید . سحر: با تشکر بانوی آشپزخانـه: با سلام . متشکرم شاد باشید. سرور: سلام کیک زیبایی درست کردین اماخامـه فرم گرفته رو بـه هیچ وجه موفق نشدم درست کنم وزله بریلو هم اصلا پیدا نشد...تشکر بانوی آشپزخانـه: سلام . متاسفم . به منظور ژله کاور کیک مـی توانید از پودر ژله آماده هم استفاده کنید . ژله را درون یخچال بگذارید کمـی کـه خودش را گرفت و حالت مایع داشت روی کیک بریزید. درون مورد فرم گرفتن خامـه نوع همزن تمـیز بودن ظرف سرد بودن خامـه بسیـار موثر است. امـیدوارم دوباره امتحان کنید و موفق شوید. زهرا دادفر: لطفا تزیین کیک مکزیکی کـه رویش کرم رنگ هست وخطهای اطرافش خطهای قرمز رنگ هست را برایم بفرستید نیـایش: سلام خانمـی یـه سوال داشتم چرا کیک هایی کـه درست مـیکنم قطرش زیـاد نمـیشـه وزیـاد پف نمـیکنـه بااینکه همـه موارد رعایت مـیکنم ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام بر شما. احتمالا بسته بـه نوع کیک مواد زیـاد هم زده شده و یـا گرمای فر مناسب نبوده است. فیروزه: با تشکر از شما من مـی خواهم فقط سطح بالای کیک از ژله پوشانده شود ولی وقتی زله را روی کیک مـی ریزم اطراف ان هم مـیریزد چه کنم؟ بانوی آشپزخانـه: باسلام
مـی توانید دور سطح بالایی کیک را با خامـه دور گیری کنید و در قسمت داخلی آن ژله را بریزید که تا به پایین سرازیر نشود.
شاد باشید. فرزانـه: ژله بریلو چیـه؟ بانوی آشپزخانـه: یک نوع ژله آماده هست که به منظور مدت طولانی مـی توان درون یخچال نگهداری کرد کـه معمولا قنادها به منظور تزیین انواع کیک و دسر از این نوع ژله استفاده مـی کنند. فاطمـه: سايتتون عالي,خيلي خيلي مممنون بانوی آشپزخانـه: با سلام
متشکرم . موفق و شاد باشید. زری: سلام ـ هفته دیگه اولین سالگرد ازدواجم هست ـ مـیخواستم بگم مـیشـه یـه کیک خوشمزه و با تزیین زیبا بذارید که تا این کیک رو درست کنم؟
ممنون بانوی آشپزخانـه: با سلام
متاسفانـه فرصت تهیـه این کیک را ندارم. اما شاید بزودی دستور کیک جدیدی را درون سایت بگذارم. شاد باشید. امـیر: سلام مرسی از کیک خوشگلتون از راهنماییـهای شما استفاده کامل رو بردم خیلی ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام. متشکرم. موفق و شاد باشید. مریم: سلام.ممنون از اموزشـهای خوبتون.مـیخواستم اگه امکان داره آموزش تزیین کیک بن10رو بگید.اینکه عهارو چطور روی کیک منتقل کنم.ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام . همانطور کـه گفتم کل طرح را با شکلات نقاشی مـی کنیم. بعد یک لایـه شکلات کل سطح را مـی پوشانیم درون یخچال مـی گذاریم سفت کـه شد بر مـی گردانیم نقش ها مشخص هست و بلند مـی کنیم و روی کیک مـی گذاریم. مریم: سلام وخسته نباشید بـه خاطر توضیحات خوبتون ممنون به منظور جشن تولدی کـه مـهمانـها تقریبا سی نفرن کیک چند تخم مرغی حتما درست کنم و اگر ژله به منظور روکش کیک استفاده کنم مـیشـه خامـه رو رنگی نکنم روکش رنگ خودشو خوب نشون مـیده با تشکر فراوان بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم.
کیک 15 تخم مرغی تقریبا مناسبه. اگر مـی خواهید رنگ پررنگ تری داشته باشید لازمـه کـه خامـه را رنگ کنید. موفق باشید سمـیرا: سلام ممنون از سایت خوبتون .دستور کیکتون عالی بود فقطمن با پالت نمـیتونم خیلی خوب خامـه روی کیک را صاف درون بیـارم اگه ممکنـه راهنماییم کنید و اینکه اگر بـه جای گل مصنوعی از گل طبیعی استفاده کنم دستور خاصی داره با تشکر بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم
اگه خامـه خوب فرم داده شده باشد خیلی راحت مـی توانید با مقدار زیـادی خامـه روی کیک را خوب صاف کنید. یک لایـه آستر از خامـه بکشید درون یخچال بگذارید بعد از چند ساعت لایـه دوم را با پالت از بالای کیک شروع کنید سپس دور کیک را سریع و چرخشی پالت را حرکت دهید.
مـی توانید از انواع گلهای خوراکی و گلهای طبیعی به منظور تزیین استفاده کنید. شقایق: سلام ممنون ازسایت خوبتون فقط
خامـه راچه جوری رنگی کنم بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم. مـی توانید از رنگ مجاز خوراکی یـا زعفران بـه خامـه فرم داده شده اضافه کنید و هم بزنید. نرگس: باسلام و خسته نباشید خدمت شما
مـیخواستم بپرسم به منظور کیک خوب خامـه حتما مایع باشد یـا اگر آماده هم بود اشکالی ندارد.
باتشکر فراوان بانوی آشپزخانـه: با سلام و تشکر
خوب خامـه فرم گرفته کـه درصد چربی بیشتری دارد بهتر هست زیرا بهتر مـی توان کیک را تزیین کرد و شکوفه زد. javii: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
مـیخواستم بپرسم خامـه آماده بهتر هست یـا مایع؟
ممنون از سایتتون بانوی آشپزخانـه: با سلام
خامـه های آماده بهتر از خامـه های پاکتی هستند کـه چربی کمتری دارند. اگر مشکل فرم خامـه را دارید مـی توانید خامـه فرم گرفته از قنادی ها تهیـه کنید. اعظم: اعظم سلام خسته نباشید از ژلاتین هم مـی توانیم درون ژله استفاده کنیم به منظور روی کیک بانوی آشپزخانـه: باسلام متشکرم . بسته بـه نوع کاربرد امکان پذیر است. البته اگر مقدار ژلاتین زیـاد باشد کمـی سفت و ورقه ای خواهد شد آزیناز: عزیزم عالی بود اما نگفتی خود ژله بریلو بیرنگ رو چطور تهیـه مـیشـه؟ بانوی آشپزخانـه: از لوازم قنادی فروشی ها مـی توانید تهیـه کنید زهرا: سلام این ژلهای کـه آموزش دادید تو یخچال سفت نمـیشـه ؟ با تشکر بانوی آشپزخانـه: با سلام.
بله سفت خواهد شد اما چون لایـه نازکی ریخته مـی شود مشکلی ایجاد نمـی شود. نیلوفر: سلام خسته نباشید.خواستم بپرسم مـیشـه بجای ژله بریلو از پودر ژله آماده استفاده کر د؟؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم. بله امکان پذیر هست تفاوت درون این هست که ژله بریلو نرم و لطیف هست و درون سزما فرم نمـی گیرد اما ژله با پودر ژله آماده بعد از سرد شدن یک لایـه از ژله منسجم بدست مـی آید. کـه بهتر هست یک لایـه نازک از پودر ژله را روی کیک بریزید. MASSY: سلام.آفرین بـه این همـه هنر سمانـه: سلام الهام خانم
من تازه با سایتتون آشنا شدم خیلی عالیـه
مـیخواستم بدونم چجوری مـی تونم تو آموزش آنلاین شما شرکت داشته باشم
ممنونم
لطف مـیکنید جوابو بـه ایمـیلم بفرستید بانوی آشپزخانـه: با سلام
متشکرم. نام من مـهدیـه هست لطفا ایمـیل خود را چک بفرمایید . شاد و موفق باشید مـهتاب: سلام مـهدیـه جان مرسی از سایت خوبتون خیلی اموزنده بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم عزیزم شاد و سلامت باشید انسیـه: سلام مـهدیـه جون مـیخواستم بدونم خامـه کیکهای قنادی اینقدرصاف ویک دسته به منظور من هیچ وقت نمـیشـه بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزم. اصلا ناراحت نباشید مـی دانید قنادها روزی چند کیک را با خامـه مـی پوشانند؟ آنقدر تمرین کرده اند که تا بتوانند کیکها را صاف کنند. نوع خامـه و مقدار آن و تمرین زیـاد تاثیر زیـادی درون مـهارت صاف خامـه خواهد داشت. رقیـه: متشکرم مـهدیـه جون.ازخامـه آماده درون سوپرمارکت ها مـیشـه استفاده کرد؟ بانوی آشپزخانـه: بله اما کار با خامـه های صبحانـه کمـی سخت تر هست بهتر هست از خامـه قنادی کـه در سوپرمارکتها بفروش مـی رسند استفاده کنید زیرا خامـه های صبحانـه بـه سبب کم چرب بودن خیلی فرم نمـی گیرند اما اگر درون دسترس نبود مـی توانید استفاده کنید. سونیـا: با سلام ،ایـا حتما قبل از استفاده از ژله بریلو ان را حرارت داد که تا روان شود؟ بانوی آشپزخانـه: با سلام نیـاز بـه گرم نیست کافیست کمـی همزده و در دمای محیط قرار بگیرد. اما اگر خیلی سفت بود مـی توانید بـه صورت بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آن را گرم کنید درون حدی کـه کمـی روان شود لازم نیست خیلی گرم شود. ناهید: مـهدیـه جان سلام
بابت این همـه لطفت کـه همـه نکات ریز رو با جون دل بهمون مـیگی ممنون.
عزیزم منم دوست دارم تو اموزشای ان لاینتون شرکت کنم لطفا" راهنمایم کنین چکارکنم .مرسی بانوی آشپزخانـه: با سلام
متشکرم. کلاس انواع کرم و ژله گلدار و فانتزی امکان پذیر هست که مـی توانید جهت هماهنگی با ایمـیل و یـا تلفن 09363068358 تماس بگیرید. موفق و شاد باشید. فاطمـه بهادری: سلام باتشکر از شما زله بریلو فقط بـه مقدار زیـاد فروخته مـیشـه مـیشود نگهداری کرد بانوی آشپزخانـه: با سلام
بهتر هست به تاریخ مصرف آن توجه کنید و اگر بـه صورت فله خریداری مـی کنید از فروشنده سوال کنید نـهایت که تا 6 ماه مـی توانید نگهداری کنید. مرضیـه: ممنون از زحماتتون آرزو: سلام مـهدیـه جان .مـیخواستم بدونم وقتی ژله فرم گرفت و کمـی سفت شد روی کیک بریزیم و با چاقو ژله کاملا ضاف مـیشـه.مرسی بانوی آشپزخانـه: سلام کافیـه ژله نیم بند و شل را روی کیک بریزید نیـاز بـه چاقو یـا کاردک ندارد اگر مقدار زیـادی ریختید مـی توانید به منظور اینکه کمـی ژله حرکت کند از کارد یـا کاردک استفاده کنید. آرزو: سلام مـهدیـه جان.لطفا بـه من بگین چطور مـیشـه فقط روی کیک ژله باشـه دور و اطرافش ژله نشـه چیکار حتما کرد؟ بانوی آشپزخانـه: سلام. دور کیک را با طلق بپوشانید بعد ژله را بـه آرامـی بریزید نسیم: سلام مـهدیـه جان مطالبتون عالیـه Mana: keyketun alie mishe begid tu alman in jele brilo az koja be che esmi mishe tkard ? بانوی آشپزخانـه: با سلام متاسفانـه اطلاعی درون این مورد ندارم از فروشگاه ها و سوپر مارکتهای بزرگ کـه لوازم شیرینی پزی دارند مـی توانید تهیـه کنید مارک ویلتون .... مـهسا: خوب بود صاحبی: سلام اگه مـیشـه طرز تهیـه ی خامـه ی فرم گرفته را توضیح دهید بانوی آشپزخانـه: با سلام درون سایت قرارداده شده هست بخش انواع کرم ها را مطالعه فرمایید رز: سلام گلم افرین ک خوش سلیقه ای ولی ای کاش مـیشدب جای استفاده ازگل مصنوعی ازفوندانت استفاده مـیکردی کیک خیلی زیباترمـیشـه بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم منم با شما موافقم . شاد باشید مریم: ممنون از آموزش های عالیتون بانوی آشپزخانـه: متشکرم شادکام باشید فریده: سلام مـهدیـه جان
اولا خواستم ازتون تشکر کنم بـه خاطر مطالب جالبتون و اینکه صبورانـه بـه همـه سئوالها پاسخ مـیدید .
مـیخواستم بپرسم کـه نسبت ژله بریلو و ژله معمولی چقدر باشـه؟
از این ترکیب به منظور شیرنی تر ژله ای هم مـیشـه استفاده کرد؟ یـا فرق مـی کنـه؟
مـیشـه فرق ژله بریلو، ژله کاور، ژله نرم و ژله نوشتاری رو بفرمائید؟
بسیـار متشکرم
بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزممتشکرم از لطفتون فرقی نمـی کند اگر مـیخواهید رویـه سفت تری داشته باشید ژله معمولی را بیشتر بریزید اما اگر مـی خواهید رویـه نرم و براق تری داشته باشید از بریلو بیشتر استفاده کنید.
ژله بریلو بـه صورت صنعتی و کارخانـه ای آماده مـی شود کـه قنادی ها بـه صورت کیلویی خریداری مـی کنند
که بعنوان کاور و نوشتن از آن استفاده مـی کنند. رقیـه شادروز: واقعا تشکر زیـاد از طرز تهیـه بریلو کـه همـیشـه حتما به چند قنادی سر مـیزدم که تا کی اونم با منت مقدار لازم را بدن واقعا ممنوم ومنت دار بانوی آشپزخانـه: متشکرم. البته بریلو بـه صورت صنعتی آماده مـی شود ولی از پودر ژله بعنوان جایگزین آن مـی توان استفاده کرد بریلو درون دمای یخچال بسته نمـی شود و براق و نرم است. مریم گلی: سلام عزیزم خسته نباشی گلم ممنونم از توضیحات قشنگی کـه مـیدی همـه چی رو بدون هیچ گونـه کم کاستی مـیگی ممنون بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم شاد و سلامت باشید مژگان: سلام مـهدیـه عزیز من هیچ موافق نشدم خامـه روی کیک تیـار کنم اگر زحمت نمـیشـه برایم درست آن را یـاد بدهد بانوی آشپزخانـه: سلام متوجه سوالتون نشدم نگار: سلام مـیشـه طرز آماده ژله بریلو را بگین من گرفتم با چه نسبت آبی رقیقش کنم وتوی خامـه کشی ازپالت استفاده کردم ولی صاف ویکدست نشده راهی به منظور پوشوندن عیب هاش نیس بانوی آشپزخانـه: با سلام
دستورش را بـه زودی درون سایت قرارخواهم داد. بریلو حتما روان و یکدست باشد نیـازی هم بـه پالت نیست کیک را حرکت دهید که تا به طور یکنواخت بریلو پخش شود شقایق: سلام مـهدیـه عزیز آیـا مـیشـه به منظور شیرینی مشـهدی بجای مارمالاد از بریلو استفاده کرد ؟ بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزم من امتحان نکردم نمـی دونم سپيده: سلام.با تشكر از شما،تقريباً جواب بيشتر سؤالام رو گرفتم.خيلي خوب بود بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید سپيده: با سلام.وقت شما بخير.از راهنمايي هاي شما ممنونم.طرز تهيه فوندانت بـه چه صورت هست. بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم. درون بخش انواع کیک قسمت انواع خمـیرهای تزیینی قرارداده شده هست مطالعه بفرمایید هلیـا: سلام مـهدیـه عزیز خیلی ممنون ازسایتتون خیلی خوب بود بیشترجوابهی سوالم روگرفتم خیلی عالی بود تنا: عالی اندthank you شراره: عزیزم واقعا نکات اشپزیت مفید . سوالم اینـه کـه چرا من تمام نکات رعایت مـی کنم کیکم باز بـه اون خوبی کـه باید بشـه نیست ولی یکی از دوستام تمام مواد حتی با ارد الک نشده با هم قاطی مـی کنـه ولی کیکش خیلی خوب مـیشـه البته اون توی فر گازی درست مـی کنـه من تو توستر. بانوی آشپزخانـه: ممنون
توستر فقط به منظور گرم و گریل مناسبه نـه به منظور پخت کیک راضیـه: سلام کیکهایی کـه من درست مـیکنم ،سطحشون صاف نیست ،با اینکه وقتی مواد را مـیریزم داخل قالب کاملا سطحش صافه ،ولی وقتی پف مـیکنـه وسطش بالاتره ،برای تزیینش مشکل دارن ،لطفا منو راهنمایی کنید ،ممنون مـهدیـه جون بانوی آشپزخانـه: با سلام با یک چاقو قسمت برامده را جدا کنید سعی کنید کیک از همـه طرف صاف و تراز شود مـی توانید از وسیله تراز کـه در ساختمان سازی هم استفاده مـی شود استفاده کنید که تا سطح کیک که تا کاملا تراز و صاف شود الهام: سلام با تشکر از سایت خوبتون مـیخواستم یـه کیک اسفنجی درست کنم به منظور 40نفر اگه مـیشـه مواد و اندازه قالب کیک رو بفرمایید بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم
معمولا بطور استاندارد ، به منظور هر نفر ۱۰۰ گرم کیک درون نظر گرفته مـیشود بنابراین کافی هست تعداد مـیهمانها را درعدد ۱۰۰ ضرب کرده که تا وزن کیک لازم بر حسب گرم بدست آید. بـه ازای هر ۲ نفر، یک تخم مرغ (در کیک اسفنجی پایـه ) درون نظر گرفته مـیشود بعد اگر بطور مثال بخواهید به منظور ۱۲ نفر کیک تولد سرو کنید، بایستی یک کیک اسفنجی با ۶ تخم مرغ تهیـه کنید البته از آنجا کـه عملاً درون مـیهمانیها علاوه بر کیک ، غذا، دسر و... نیز سرو مـیگردد ،معمولاً برشهای کوچکتری از مـیزان استاندارد سرو کـه بیـان شد، نیـاز است. محدثه: سلام عالی بود مـهدیـه جان ترانـه: عالی بود آیدا: سلام
خیلی سایت خوبی دارید.
ممنون از دستوراتون. بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم
شاد و سلامت باشید معصومـه: سلام.خسته نباشین
من یبار ژله معمولی رو روی کیکم ریختم ولی داخل کیک رفت و خیس شد موقع برش همخمـیر شده بود آبا حتما از روی خامـه فرم گرفته ژله مـیریختم؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم
ژله را حل کردید مـیزارید تو یخچال یکم غلیظ بشـه اصطلاحا نیم بند روی کیک هم خامـه کشی مـیکنید کـه وقتی ژله غلیظ را مـیریزید بـه خورد کیک نره زری: با سلام خدمت بانوی عزیز.
از شما خواهش دارم کـه دستور پخت کیک ساده اسفنجی را کـه بارها اجرا کردم وراضی نبودم واین دفعه مـی خواهم بـه کمک شما
البته با دستور شما به منظور همـیشـه پخت کیک رو یـاد بگیرم ممنون خواهم شد اگر جوابم رو بدهید. متشکرم بانوی آشپزخانـه: با سلام
اگر دستورات و اندازه گیری مواد را با دقت انجام دهید بـه راحتی مـی توانید کیک را آماده کنید. محدثه: سلام اولين باره اومدم تو سايتتون. گروه تو تلگرام ندارين شما بانوی آشپزخانـه: سلام بله درون تلگرام گروه آموزشی دارم فرزانـه یعقوبی: سلام و روز شما خانم هنرمند بخیر و شادی
من مشاور فروش ژله قنادی ( بریلو بر پایـه پکتین ) تولید شرکت فافا هستم .
خوشحال مـیشم با شما همکاری داشته باشم .
تلفن من : تزیین تولدبا کمک ریسه 09152203551
و به منظور اطلاعات بیشتر مـیتونید بـه سایت ما و بخش بریلو یـا
ژله قنادی سر بزنید .
پیج ما درون اینستا گرام : jele_fafa فاطیما: سلام مـیشـه منن عضو گروه تلگرام بشم بانوی آشپزخانـه: سلام بـه شماره 09363068358 پیـام بفرستید که تا اد شوید راضیـه: سلام خسته نباشید و ممنون کـه با حوصله پاسخ مـیدید.ببخشید به منظور طراحی روی کیک من نقاشیم خوب نیس مـیشـه ااول با مداد روی یـه عبکشیم؟بعد برا انتقال روی کیک مشکلی پیش نمـیاد؟یعد ببخشید این عکسا رو حتما با شکلات اب کرده پر رنگ کرد؟ممنونم اگر جواب بدید.ممنون بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم
اگر منظورتون طرحهایی کـه که قنادها روی کیک ها با ژله بریلو پیـاده مـی کنند هست باید بگم بر اساس تمرین زیـاد این طرح ها کشیده مـی شود.
برای روی کیک مـی توانید طرح مورد نظر را با شکلات دور گیری کنید بعد از خشک شدن شکلات بـه آرامـی مثل عبرگردان روی کیک قراردهید سپس با بریلو رنگی یـا ژله های رنگی رنگ آمـیزی کنید رزیتا: سلام..خسته نباشید ملی: سلام من مـیخلستم توی تلگرام عضو بشم ولی اصلا شنا شمارتون نیست توی تلگرام بانوی آشپزخانـه: سلام همـه با همـین ش اد مـیشوند اشتباه ش را زدید مریم: سلام مـهدیـه جان ضمن تشکر از مطالب مفید کـه مـیگذارید مـیخواستم با اجازه شما دستور تهیـه بریلوی خانگی رو کـه البته از یک نرم افزار آشپزی گرفتم بنویسم که تا دوستان استفاده کنند.
مواد لازم ژله بریلو:رنگ خوراکی بـه مقدار لازم
آب سرد یک چهارم پیمانـه
شکر یک سوم پیمانـه
نشاسته ذرت کـه به رنگ سفید هم درون عطاریـها و هم درون لوازم قنادی فروشی ها موجود هست یک قاشق غذاخوری
آب مریم: ببخشید مـیخواستم دکمـه فاصله رو ب اشتباهی ارسال رو زدم مطلب ناتمام موند ادامـه مطلب:
آب لیمو بنابر ذائقه یک چهارم فنجان
طرز تهیـه:ابتدا شکر و نشاسته را درون ظرفی با مخلوط کن یـا همزن مخلوط کنیدسپس آبلیمو را بتدریج اضافه کرده و هم بزنید مـیزان آب لیمو بستگی بـه ذائقه شما دارد کـه دوست دارید وقتی این ژله را با کیک یـا شیرینی مـیخورید ترش یـا شیرین باشد. سپس آب را اضافه کنید و خوب هم بزنیدمخلوط را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید که تا به جوش آمده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت برداشته رنگ و اسانس دلخواه خود را اضافه کرده و در یخچال بگذارید. سینا: سلام چطورمـیتونیم رویکیکراباژله بهصورتیکدستدراوریم بانوی آشپزخانـه: سلام بهترين كاور استفاده از بريلو و انواع سس هاي شكلاتي هست و اينكه زيرسازي كيك درست و صاف باشد ريختن بريلو بسيار ساده هست كافيست همـه را درون مركز كيك بريزيد و آرام پايه چرخان كيك را حركت دهيد که تا به صورت يكنواخت درون همـه جاي كيك پخش شود مـینا: سلام طرز تهیـه کیک مـیوهای لطفا بانوی آشپزخانـه: سلام درون بخش انواع كيك دو نوع كيك ميوه و توت فرنگي موجود است ترانـه: سلام روزبخیر اگه لطف کنین دستور پخت یـه کیک پایـه را کـه بشـه آن را بـه شکل دلخواه تزیین کرد هم چنین آموزش تزینن کیک شکلاتی ممنون اززحمات بیدریغ شما بانوی آشپزخانـه: سلام درون بخش انواع كيك، دستور كيك اسفنجي شكلاتي و ساده و انواع روش هاي تزيين كيك هست. فری: با سلام و خسته نباشید
برای تهیـه کیک تولد مـیشـه بـه جای کیک اسفنجی از پودر کیک آماده استفاده کرد؟؟ بانوی آشپزخانـه: بله مـی توانید فقط شیرینی اش یکم زیـادتر مـی شود پونـه صدیق: سلام خسته نباشید ببخشید مـیخواستم بپرسم من روی دسرم مـیخوام ژله بریلو بریزم ولی لیز مـیخوره چیکار کنم که تا لیز نخوره؟حتما حتما خامـه ب؟ بانوی آشپزخانـه: سلام بهتره كمي آب بهش اضافه كنيد رقيق تر شود بستگي بـه نوع و تزيين دسر دارد حانیـه صاحبی: سلام مـهدیـه خانم ممنون از این همـه هنر
اگه مـیشـه طرز تهیـه یـه کیک قشنگ ،ساده و خوشمزه را بهم توضیح بدید اخه حتما یـه کیک درست کنم و به مدرسه ببرم
ممنون مـیشم اگه سریع جوابم را بدید بانوی آشپزخانـه: سلام متشكرم دستور كيك شيفون و اسفنجي درون سايت هست كه با خامـه و رويه ژله و نقاشي هاي خوراكي مي توانيد ايده هاي زيادي را انجام دهيد راحله: سلام خیلی کاراتون عالیـه .مـیخوام توتلگرامتون اد بشم . بایدچیکارکتم؟ فاطمـه: سلام مـهدیـه عزیز:
از مطالب آموزنده تون بسیـار استفاده کردم. ..درود بر شما کـه با این دقت نظر و حوصله بـه سوالات پاسخ مـیدید.پاینده باشید. الی: سلام ایـا لازمـه قبل از اینکه باخامـه کیک رو بپوشنیم کیک رو با اب پرتقال و ... خیس کنیم؟
راستش یکی از دوستام بهم گفتن بانوی آشپزخانـه: سلام بله بهتر هست با شربت یـا آب کمپوت لایـه های کیک را قبل از قرارخامـه مرطوب کنید fatemh: سلام ممنون مـیشم منم تواموزشای آنلاين عضو کنی بانوی آشپزخانـه: سلام عزیزم لطفا درون تلگرام بـه شماره من پیـام دهید متشکرم پری: سلام توقنادیـها اتفاقآ ژله از اطراف گیک لبریز مـیکنن قشنگم هست فرزانـه: سلام. ممنون از راهنماییـهاتون و خسته نباشین فرزانـه: عزیزم من رو توی آموزشـهای انلاینت عضو کن .سپاس سمـیرا: سلام مـهدیـه جان .ممنون از راهنماییتون.خسته نباشید مریم افرا: وقتی ژاله را روی کیک خامـه ای مـیریزیم خامـه وا نمـیره ممنون مـیشم جواب بدید بانوی آشپزخانـه: قرار نیست ژله داغ روی خامـه ریخته شود کاملا صبر مـی کنیم گرماش را از دست بدهد بعد روی کیک مـی ریزیم مریم افرا: ژاله بیرنگ بریلو حتما چند گرم باشـه کـه با یـه بسته ژله مخلوط مـیکنیم بانوی آشپزخانـه: بستگی بـه مقدار تزیین تون دارد کـه چقدر نیـاز دارید مـی تونید فقط از بریلو استفاده کنید مـی توانید کمـی به منظور خوش طعم شدنش از پودر ژله کـه آماده کردید یکم غلیظ تر باهاش مخلوط کنید. زينب: باسلام وخسته نباشي مي خواستم بپرسم كه كيك رو قبل ازاينكه بريلو بريزيم بايد كيك تو بخچال بمونـه که تا خامـه كمي سفت بشـه يا اينكه لازم نيستاين كار رو انجام بديم بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم بهتر هست قبل ار ریختن بریلو کیک خامـه کشی شده درون یخچال یـا فریزر قرارداده شود که تا کاملا سرد شود و بریلو هم بـه یکباره با دقت از مرکز بـه اطراف ریخته شود نفیسه: باسلام خدمت شما
خیلی خوبه کـه دستور ها رو دقیق مـیگین ممنونم.
شیرینی های خشک با تزیینشون رو هم یـاد مـیدین.؟ زهرا: سلام ممنون از توضیحات خوبتون...خواستم بپرسم اگه تو ژله بریلو پودر ژله قاطی نکنیم بد مـیشـه؟یـا طعمش خوب نمـیشـه؟لطفا سریع جواب بدین اخه الان مـیخوام استفاده کنم...واینکه حتما توی چه مقدار اب قاطی کنم و روی کیک بریزم که تا کل کیک منو بگیره...مچکرم بانوی آشپزخانـه: سلام الان دیگه طعم و مزه بریلو ها خوشمزه هستند مـی توانید بدون مخلوط استفاده کنید
جهت روان بریلو کافیـه مقدار خیلی کمـی آب کم کم بـه بریلو اضافه کنید بـه حدی کـه روان باشد اما سفتی خود را داشته باشد مریم: سلام خیلی ممنون کـه توضیح خوب مـیدین مـهسا: ممنون از لطفت ارزو: ممنونم
[تزیین کیک با رویـه ژله - cookery.ir تزیین تولدبا کمک ریسه]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 16:17:00 +0000