مـینا: اگر بخواهیم نـه چین زعفرانی با مرغ درست کنیم نیز از همـین روش استفاده مـیکنیم؟ بانوی آشپزخانـه: بله مـی توانید از همـین دستور استفاده کنید کافی هست که تکه های مرغ پخته شده مـیان مواد ته چین بریزید. مـینا: سلام سایتتون عالیـه
لطفا انواع متنوع ازته چین آموزش بدین مثلا ته چین بادمجان
مر30 فاطمـه: ممنون خداقوت بانوی آشپزخانـه: متشکرم . برای ته دیگ از نان سیب زمینی استفاده نکنید موفق باشید. hadiss: باسلام به منظور تهیـه ته چین با2پیمانـه برنج چقدر ماست و تخم مرغ لازم ست؟آیـا داخل پلو پز هم مـیشود پخت؟
با تشکر از شما و سایت عالیتون بانوی آشپزخانـه: سلام بر شما. برای ته دیگ از نان سیب زمینی استفاده نکنید متشکرم . یک که تا 2 زرده تخم مرغ کافیست. بله داخل پلوپز هم مـی توانید آماده کنید. روغن را کف قابلمـه پلو پز بریزید داغ کـه شد مواد را بریزید و در آن را بگذارید. سالار: دستتون درد نكنـه من اينقدر گرسنم بود سايتتون بـه دادم رسيد وگرنـه که تا صبح گرسنـه ميموندم . بازم دستتون درون نكنـه اينقدر خوشمزه درست كردم كه حد نداره لادن: عالی بود مریم: دستتون درد نکنـه توضیحات کامل و ساده هست راحت مـیشـه یـه غذای خوشمزه درست کرد بازم ممنون بانوی آشپزخانـه: متشکرم خوشحالم کـه مطالب مفید واقع شده اند. موفق و شاد باشید. mm: بسیـارعالی بود ممنون سمانـه: خیلی خوب. اینکه دستور پخت هارو مرحله بـه مرحله با تصویر قرار مـیدید خیلی عالییییییییـه. موفق باشی بانوی آشپزخانـه: متشکرم . موفق و شاد باشید مرضیـه: عالی ولی انواع ته چین را آموزش بدید بانوی آشپزخانـه: متشکرم . لطفا کمـی صبور باشید دستورات کم کم گذاشته خواهد شد. شاد باشید. yalda: سلام خیلی عالین اگرمـیشـه اموزش بدیدبیشترممنون شقایق: سلام خسته نباشید
من نمـیدونم به منظور تعداد کمتر از چه تناسبی استفاده کنم ؟
یکبار با همـین دستور درست کردم ازهم جدا شد .....
شل بود .

مـیشـه لطفاً بـه من بگید تناسبات ماست ، برای ته دیگ از نان سیب زمینی استفاده نکنید زرده تخم مرغ با هم جطور حتما باشـه ؟

بانوی آشپزخانـه: با سلام
اگر از ماست چکیده (ماست آب رفته) استفاده کنید شل نخواهد شد. به منظور مقدار مواد را نصف کنید . مـی توانید زرده تخم مرغ را نصف نکنید یـا 1 عدد یـا 2 عدد را بریزید.
مقدار برنج را هم با توجه بـه سایز قابلمـه درون نظر بگیرید. کمـی از نصف بیشتر حتما بریزید. مـهراب ررین دست: سلام عالی بود من جندرور بیش رفتم بروجرد یـه ته چین شرین بهمون با کشمشو دارچین درست کرده بودن سعی کنیذ امورش بدین بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم از پیـامتون . بـه روی چشم شاد باشید. نسرین: ایـابرای همـه نوع ته دیگ بایدماست اضافه کردیـانـه باریختن روغن زیـادهم مـیشودته چین ضفتی داشت. بانوی آشپزخانـه: بله ماست و زرده تخم مرغ نیـاز دارد. مقدار روغن زیـاد سبب خشکی و تردی ته دیگ یـا ته چین خواهد شد. haleh: سلام خسته نباشید امکان داره بهم بگین کـه دارچین و زرشک هم مـیتونم بـه برنج اضافه کنم یـا نـه؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم. دارچین طعم برنج را کمـی تلخ و رنگ آن را تیره مـی کند. اما زرشک را مـی توانید اضافه کنید بهارک: سلام مـیشـه اسم ماست بگین؟من هر چی مـیخرم شل مـیشـه ابروم پیش مادر شوهرم رفت بانوی آشپزخانـه: سلام
هر ماستی کـه مـی خرید داخل کیسه پارچه ای بریزید صبر کنید آب ماست خارج شود. بـه این ماست مـی گویند ماست چکیده کـه برای ته چین استفاده مـی شود. غزل: سلام خدمت شما خسته نباشین مـیشـه تو ته چین از گوشت رون هم استفاده کرد یـا حتما باشـه؟؟؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم. بهتر اینـه کـه باشـه اما با ران مرغ هم مـی شـه . زهرا: خیلی خوبه توضیحاتتون.مرسی.ولی کاش مقدار روغنی کـه واسه تهچین استفاده مـیشـه رو بگین..بازم مرسی.. بانوی آشپزخانـه: متشکرم. درون صورت تمایل مـی توانید از کرم آب شده یـا روغن مایع بـه اندازه یک سوم پیمانـه استفاده کنید. شمـیم: سلام.ممنون از مطالب مفید و کاملتون. من هربار ته چین درست مـی کنم، خوب درون نمـیاد. یعنی ظاهرش خوبه ولی درون دهان همگخشکه و هم انگار بیدمزه است. اصلا عطر و بوی ته چین نداره با اینکه زعفران زیـاد مـی ریزم. نمـی دونم چرا؟ بانوی آشپزخانـه: با سلام. متشکرم. از چه دستوری استفاده مـی کنید. احتمالا نسبت برنج بـه مواد ته چین زیـاد است. زعفران زیـاد نریزید طعم تلخی پیدا مـی کند. شیما: سلاااااااام خسته نباشید باتشکر از سایت خوبتون elahe: merc فیروزه: سلام و خسته مباشید.
ببخشید مـیخواستم بدونم ته چین بدون تخم مرغ یـا تخم مرغ کمتر درست کرد؟ آخه من که تا حالا چند بار درست کردم خیلی بوی تخم مرغ مـیده وقتی پخته مـیشـه.
یـه سوال دیگه اینکه نمـیشـه تمام برنج رو بـه صورت ته چین دربیـاریم کـه قالبی بشـه و برنج معمولی نداشته باشـه چطوری حتما بپزیم؟
ممنون

ا

بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم
اگر فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید و خوب هم بزنید بوی زخم کمتری خواهد داشت. درون مورد سوال دوم بله مـی توانید درون ماهیتابه تمام مواد ته چین را بریزید که تا قالبی خارج شود. ناديا: خيلى ممنونم، من تازه بـه شما پيوستم مـهسا: عالی بود. مرسی. خدا قوت ميترا: ممنون از اين ما رو راهنمايي كرديد
دوستام خيلي خوششون اومد

من تازه با سايت شما آشنا شدم

عالي بود عالي

زکیـه: خیلی عالی بود دستور پختتون ژاله: مرسی نغمـه: ممنون از سایت جالب وفعالتون همـه چیز عالیـه بانوی آشپزخانـه: متشکرم سلامت و شادکام باشید زهرا سیـاهتیری: عالی بود بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید مـینا: سلام با توجه بـه غنی بودن سفیده تخم مرغ آیـا راهی هیت کـه بتوان سفیده آنرا را هم درون ته چین استفاده کرد ؟ بانوی آشپزخانـه: سلام بله مـی توانید استفاده کنید اما مزه و کیفیت ته چین کمـی تغییر مـی کند صدف: سلام.واقعا ممنونم.دستور ته چین عالی بود. آیلین: سلام خسته نباشید ممنون شارمـین: سلام ممنون از سایت خوبتون مـیخاستم ببینم مـیشـه کمـی گلاب به منظور خوش طعم شدن اضافه کرد؟ بانوی آشپزخانـه: سلام من طعم گلاب را به منظور ته چین نمـی پسندم آسیـه: سلام خسته نباشید
مـیشـه بـه جای زعفرون از زردچوبه استفاده کرد؟ بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم عطر ته چین بـه زعفران آن هست باز بـه ذائقه شما بستگی دارد کـه با زردچوبه دوست داشته باشید یـا خیر هستی: من امشب مـیخوام واسه شام درس کنم اگه خوشمزه بشـه خیلی ازتون ممنونم. بانوی آشپزخانـه: نوش جان موفق و سلامت باشید. آفاق: سلام خسته نباشی ممنون دستور ته چین عالی بود درس کردم خیلی خوشمزه دراومد بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم نوش جانتون آفاق: سلام دستتون دردنکنـه درس کردم خیلی خوشمزه بود بـه لطفتون پیش خانواده شوهرم سربلندشدم مصطفی: سلام من با برنج پخته شده مـیتونم درست کنم ؟و این کـه چه مقدار حتما روی گاز بمونـه؟ بانوی آشپزخانـه: سلام
امکان پذیر هست در گذشته برنج ساده کـه اضافه مـیامد همـین کار را مـی بعنوان ته دیگ ته چینی استفاده مـی
زمانش عین ته چینـه که تا وقتی کـه برشته و مواد پخته شود طیبه: سلام از اینکه با این گروه آشنا شدم بسیـار خوشحالم یـه سوال داشتم از بانوی آشپزخانـه به منظور دو نفر ته چین مرغ بخوام یک مرغ قاطی کنم مواد وا نمـیره؟ ممنون و خسته نباشید بانوی آشپزخانـه: سلام
خیر مـهم زرده تخم مرغ و ماست چکیده هست که بـه اندازه باشد بهتر هست ظرف کوچک انتخاب کنید که تا قطر ته چین بیشتر شود حتما برنج را با پشت قاشق خوب فشرده کنید. مريم: سلام ببخشيد ميسه بفرماييد واسه 4 پيمونـه برنج چند که تا تخم مرغ, و چقدر ماست لازمـه؟ ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام 2 که تا زرده و 1 پیمانـه ماست ثریـا محمدی: با سلام و احترام
لطفا ته چین ساده زعفرانی با کشمش خالی کـه کف قابلمـه هست و طعم شیرینی دارد را توضیح دهیدچون هر وقت غذا از بیرون مـی گیریم یـه ته چین شیرین کـه داخلش کشمش هم هست کناربرنج مـی زارن کـه برنجش هم زیـاد چسبیده و له نیست بهاره حسینی: درود برشما : برای ته دیگ از نان سیب زمینی استفاده نکنید سوالم درون مورد بوی تخم مرغ چه کنیم کـه بوی ضخم کاملا از بین بره وسوال دوم منظور از پیمانـه به منظور ۸ نفر با پیمانـه پلوپز مـیشـه کـه مثل دستور خودتون بشـه بانوی آشپزخانـه: زرده را زیـاد هم بزنید که تا بوی زخمش کمتر شود
پیمانـه من 250 مـیلی لیتر گنجایش دارد بعضی از پیمانـه ها 200 مـیلی لیتری هستند بهاره حسینی: درود برشما : سوالم درون مورد بوی تخم مرغ چه کنیم کـه بوی ضخم کاملا از بین بره وسوال دوم منظور از پیمانـه به منظور ۸ نفر با پیمانـه پلوپز مـیشـه کـه مثل دستور خودتون بشـه بانوی آشپزخانـه: سلام بر شما با همزن خوب هم بزنید از زعفران استفاده کنید نـه از رنگ زعفران و بله پیمانـه پلوپز اگر 250 مـیلی لیتری باشد یکی است مـهلا: ممنونم از برنامـه خوبتون نازنین: مچکرم از ته چین خوشمزتون. علی: مرسی از آموزش خوبتون بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد و سلامت باشید علی سطلانی: مرسی گلم م/ش: با سلام چه زمان به منظور پخت کافیـه بانوی آشپزخانـه: حدود یکساعت که تا یکساعت و یم بستگی تکتم: دمت گرم علی رضا: ممنون عالی بود. بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد و سلامت باشید. محبوبه: سلام یـه تخم مرغ کامل بریزیم باز هم برنج بوی ضخم مـیگیره؟؟؟ بانوی آشپزخانـه: سلام طعم ته چین و بافتش با زرده خیلی بهتر از اینکه هم زرده و سفیده قاطی شود
در خصوص بوی ضخم: اگر زیـاد همزده شود و زعفران هم بـه اندازه مصرف شود بوی ضخم نمـی دهد منیژه کیـا: besyar alli بانوی آشپزخانـه: متشکرم شاد و پایدار باشید اف آ: سلام خیلی مختصرومفیدبود.مـیشـه ازماست معمولی استفاده کنیم بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم ماست ساده را درون کیسه بریزید درون محلی آویزان کنید که تا آب اضافه خارج شود n.ahmadi: سلام وقتتون بخیر من هر وقت ته چین درست کردم اصلا خوب نشده طعمش بد نیست ولی حالت خمـیری داره و اصلا قابل خوردن نیست اگه مـیشـه ی راهنمایی کامل بفرمایید ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام متشكرم . احتمالا مقدار ماست چكيده زياد استفاده مي كنيد و اجازه نمي دهيد زمان بيشتري روي حرارت بماند مـهرغنا: سلام مـیشـه ته دیگ رو جدا هم درست کرد بانوی آشپزخانـه: منظورتون ته چین هست ؟ بله هم درون فر و هم روی گاز بهتر هست از ظرفی استفاده کنید کـه ارتفاع زیـاد نداشته باشد ارتفاع ماهیتابه مناسب است عاطفه: سلام عالي بود مـهسا: عااااااااااالییییی بودمتشکرم ازتون محمد حسین: برا منم راحت بود مچکرم فاطمـه: سلام بابت طرزتهیـه تح چین تون ممنونم خیلی عالیست مـیشـه لطف کنیدبرای تهيه الویـه به منظور 25نفرچقدربایدموادش بزارم ممنون مـیشم کنيم کنید مـهساجون: مـیتونم داخل ظرف پیرو توی توستر بپزم؟ بانوی آشپزخانـه: بله فقط حتما توستر کاملا گرم باشد بعد ظرف را قراردهید شرایط فر را درون توستر فراهم کنید. رمزیـا: سایت تون خیلی عالی....مرسی با این همـه زحمت 😀😀😀😀 محمد: عالی ممنون از دستور غذای خوبتون فقط اگه مـیشـه غذا های دیگری هم درون سایتتون قرار بدهید باز هم ممنون محدثه: خوب وعالی بود من درست کردم خیلی خوب شد ممنون از سایت خوبتون آنیتا: سلام. بسیـار مطالبتون عالی و مفید هست. واقعا ممنون عصمت: بسیـار از راهنماییتون ممنونم خیلی کمکمون کردید الهام: همـه چیزعالی بود مریم: من یـادم رفته سر ظرف ته چین را بزارم ته چین درون فر گذاشتم خشک شده راهی هست که تا درست بشـه ممنون از پاسخگوینون بانوی آشپزخانـه: مگه اینکه دوباره کمـی آب بپاشید روش بزارید تو فر روش را ببندید اون قسمتهای خشکش نرم بشـه ولی کیفیت اولیـه را نداره سیما: عالی بود اسی: من ته چین درست کردم اینقدر خوشمزس معصومـه: با سلا م از برنامـه اشپزی خوبتون مرجان: ممنون از بابت دستور غذایی تون .ضمنا ته چین بدون ماست را هم آموزش د هید الهام: سلام با برنج پخته شده ميشـه تهچين درست كرد لطفا پاسخ بدين بانوی آشپزخانـه: سلام بله اصلا ته چین جزو غذاهای بازیـافته بوده است النا: سلام خسته نباشید من هر زمان ته چین حاضر کردم ته قابلمـه چسبیده و خوب نشده لطفا منو راهنمایی کنید مچکرم بانوی آشپزخانـه: سلام روغن کم مـی ریزید و موقع ریختن مواد ته چین حتما روغن داغ باشد و بهتر هست از ظروف تفلون و نچسب استفاده کنید




[ته چین ساده زعفرانی - cookery.ir برای ته دیگ از نان سیب زمینی استفاده نکنید]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 21 Jul 2018 17:05:00 +0000