زیبا: همـیشـه دنبال همـین اندازه ها بودم حالا دیگه مـیتونم تو قالب های مختلف کیک درست کنم مرسسسسسسی از سایت خوبتون بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید sahra: مرسی ازمطالب جالب شما من همـیشـه دوست دارم تخم مرغ کمتر درون کیکم استفاده کنم کیکم هیچوق خوب پوف نمـیکرد. بانوی آشپزخانـه: متشکرم
در پخت کیک و شیرینی اندازه دقیق مواد شرط اصلی درون رسیدن بـه بهترین کیفیت است شادي: ممنونم بابت زحمتايي كه ميكشيد و مطالب خوب و مفيدتون
اميدوارم موفق باشيد و هميشـه درون كنار ما اي تازه كار باشيد . مـهان: سلام باتشکرببخشید بانو بـه من اجازه مـیدین ازمطالب سایتتون کپی کنم ودرسایت آشپزی کـه عضو هستم بزارم بانام شما وبا منبع ؟؟منتظرجواب شما هستم ..متشکرررم بانوی آشپزخانـه: با سلام اگر مطلب و عکسی استفاده مـی کنید لطفا لوگوی عرا حذف نکنید و منبع هم ذکر شود بنام cookery.ir مـهان: سپاسگزارم...به سایت ما هم سر بزنید..سایت سوران گلی: مقدارشیریـاآب موادرادرجدول(اندازه قالب و مقدار مواد درون کیک اسفنجی) ذکرنکرده بودید لطفا اگرممکنـه اضافه کنید بانوی آشپزخانـه: مقدار ش ذکر شده است مریم: سلام.ممنون از مطالب مفیدتون
مـیخواستم بدونم استفاده از ش درکیک اسفنجی ضروریـه؟چون من بدون ش و شیر درست مـیکردم که تا حالا بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم بستگی بـه دستورتان دارد کـه با ش هست یـا خیر این مقدار ش به منظور این هست که کمـی مواد زودتر حل شود. مریم: تشکر از راهنماییتون
یک سوال دیگه هم داشتم
من مـیخوام به منظور کاور کیکم از خمـیر مارسیپان استفاده کنم اما نمـیدونم خمـیرو چجوری باز کنم کـه به وردنـه و سطح کار نچسبه بانوی آشپزخانـه: متشکرم روی پودر قند خیلی نرم با وردنـه باز کنید. shaghaiegh: واقعا ممنونم خیلی بدردم خورد .مرسی این جدول عالی بود .دنبالش بودم. آیدا: با سلام
مواد توی قالب حتما 2/3 قالب رو پر کنـه به منظور کیک اسفنجی بانوی آشپزخانـه: بله هم 2/3 مناسب هست تا یک مقدار بیشتر هم جا دارد رها: عالی بودممنونم سما: باسلام و با عرض معذرت، کیک تولد برای سی نفر این مقادیر آرد و پودر قند (که بـه ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و پودر قند درون نظر گرفته شده) به منظور تهیـه رولته و برای تهیـه کیک اسفنجی بـه ازای هر تخم مرغ 50 گرم آرد و پودر قند لازمـه همانطور کـه خودتان درون دستور تهیـه کیک اسفنجی 6 تخم مرغی 300 گرم آرد و 300 گرم پودر قند نوشتید. بانوی آشپزخانـه: با سلام
دوست عزیز اون مقدار استاندارد کیک اسفنجی هست کیک اسفنجی کـه فقط یک مدل نیست دستورهای متفاوتی دارد با مقادیر متفاوت و دستور خاص خود بهاره: با سلام.مـیخاستم ببینم چه تعداد تخم مرغ به منظور قالب 20 بزنیم کـه ارتفاع کیک اسفنجی مون بـه 10 سانت برسد. بانوی آشپزخانـه: با سلام دو که تا كيك 4 تخم مرغي karenk: سلام
خسته نباشید
شاید خیلی سوال مسخره ای باشـه شرمنده مـی پرسم.من کیکهام رو همـیشـه طبقه وسط فر روی توری مـیزارم.مـی خواستم بدونم وقتی کیک طبقه وسطه حتما اون سینی مشکی رو کـه پایین ترین طبقه فر هست درون بیـارم یـا لازم نیست؟ بانوی آشپزخانـه: سلام
بعضی از فرها یک سینی اضافه دارند کـه روی طبقات فلزی قرار مـیگیرد به منظور پخت غذا یـا پیتزا مناسب هستند زمان شیرینی پذی و پخت کیک حتما خارج کنید و کنار بگذارید الهام: سلام مـی خواستم بدونم به منظور هر نفر مـیزان مواد تهیـه کیک چه قدره مثلا ده نفر چه مـیزان از هر ماده؟؟؟ بانوی آشپزخانـه: سلام دستور هر كيك 2 تخم مرغي براي 3 نفر که تا چهار نفر كافيست و به صورت استاندارد هر نفر 150 گرم كيك درون نظر گرفته مي شود اگر فوندانت باشد 200 گرم سمن: با سلام و خدا قوت بابت مطالب ارزشمندتون. کیک تولد برای سی نفر مدت‌ها بود دنبال این اندازه‌گیری‌ها به منظور پخت کیک بودم، واقعا ممنون. کیک تولد برای سی نفر یـه سؤال داشتم اونم این‌که کیک 10 تخم‌مرغی بعد از پخت چقدر ارتفاع پیدا مـی‌کنـه. من یـه قالب 20 سانتی دارم و یـه قالب 27 سانتی. مـی‌خواستم به منظور حدود 20 نفر کیک درست کنم. کدومش و استفاده کنم کـه ارتفاع کیک خیلی کم نشـه؟ ممنون ازتون بانوی آشپزخانـه: با سلام متشکرم بستگی بـه قالبتون دارد بهتر هست که سه چهارم قالب را پرکنید که تا کل قالب کاملا پف کند لاله: ممنون واقعا عالیـه. خیلی مفید و مختصر نـهال: سلام خسته نباشید به منظور قالبی با ارتفاع 10 سانت و قطر 20 سانت چند تخم مرغ حتما استفاده کرد؟من 9 تخم مرغی گذاشتم کیک پف کرد فقط ولی اصلا نپخت وسطش کاملا خمـیر بود حتی 1 ساعت گذاشتم بازم نپخت فقط روش کامل سوخت بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم درون جدول ارتفاع درون نظر گرفته 5 سانت مـی باشد بعد شما قطر را دوبرابر مـی کنید چون ارتفاع 10 سانت هست قطری کـه در نظر مـی گیریم 40 سانت مـی شود کـه 20 تخم مرغی حتما درست کنید
یک روش دیگر هم این هست هر قالبی کـه استفاده مـی کنید حتما دوسوم نـهایت سه چهارم قالب از مواد کیک پر شود درون غیر اینصورت یـا پف نمـی کند یـا سرریز مـی شود مرضیـه: سلام خسته نباشید . من مـیخوام کیک ویکتوریـا بپزم قالبم 23سانتیـه و در دستور کیک مقدار تخم مرغ 4تاست . چکار کنم؟ ممنون بانوی آشپزخانـه: سلام متشکرم تعداد 4 تخم مرع به منظور کیک ویکتوریـا قالب 20 سانتی متری مناسب هست. اگر درون قالب کوچکتر مـی ریزید مقدار مواد حدودا سه چهارم بیشتر نشود قالب بزرگتر کـه نوشتید 23 سانت پف کیک کمتر مـی شود رینب: سلام
ببخشید من کیک هام رو بادستوری ک دادید مـیپزم ولی پف نمـیکنن
یعنی توی سایت ها نوشتن یک سوم قالب حتما مواددباشـه اما شما مـیگید دو سوم!اینجوری کیک خمـیر نمـیشـه؟
و ابنکه توی سایت های دیگه نوشتن مثلا دو پیمانـه و نیم ارد با سه تخم مرغ!!ک حیلی با دستور شما متفاوته
اونا اشتباهه؟

و سوال سوم اینکه دمای فر موقع گرم و موقع قرار کیک چقدر حتما باشـه؟

ممنون مـیشم اگ جوابهارو ب ایمـیلم بفرستید چون واقعا دیگه دارم کلافه مـیشم از بس کیک هام خراب مـیشن
:-(

بانوی آشپزخانـه: سلام دستورها بـه ایمـیل ارسال نمـی شود
در پخت کیک مواد داخل قالب حتما 2/3 نـهایت 3/4 پر باشد
یک سوم کاملا اشتباه هست کیک اصلا پف نمـی کند چون فضای خالی زیـاد هست
دستورهایی کـه در سایت هست تماما علمـی و امتحان شده است
دمای فر بسته بـه نوع فر گازی یـا برقی .. معمولا بین 170 که تا 180 درجه سانتی گراد گذاشته مـی شود و حدود یک ربع قبل از قرارقالب روشن مـی شود
نکات مـهم و مفید درون پخت انواع کیک درون سایت موجود هست این مقاله را حتما مطالعه کنید سودابه: خسته نباشید واسه قالب با قطر 25 اندازه 8تخم مرغی زدین ارتفاع قالبم 10هستش کـه مـیخوام کامل پر بشـه
همون اندازه درست کنم ?چون ارتفاع ننوشتین
من یـه قالب با قطر 25ارتفاع 15دارم و یکی قطر25ارتفاع 10 بانوی آشپزخانـه: متشکرم توضیحات داده شده است عفت سادات: سلام
این جدول اندازه گیری کـه گذاشتید فقط قطر رو مشخص کردید ارتفاع دیواره قالب حتما چقدر باشـه ؟ بانوی آشپزخانـه: سلام بـه طور استاندارد ۵ سانت درنظر گرفته مـیشود طاهره: سلام از مطلب خوبتون ممنون فقط يه سوال داشتم اگه بخوايم كيك اسفنجي شكلاتي درست كنيم مقدار پودر كاكائو چطور محاسبه ميشـه.. متشكرم بانوی آشپزخانـه: سلام بـه اندازه یک که تا 3 قاشق مـی توانید از آرد بردارید بـه همون اندازه پودر کاکائو بریزید هانیـه: من قالب ۲۵ ارتفاع ۱۰ دارم چی کیک اسفنجی درست کنم کـه بتونم ۳ کیلو درون بیـارم
کلا چه مقدار مواد مناسب این قالبه بانوی آشپزخانـه: به منظور قالب های ارتفاع 10 سانت سایز دوبرابر درون نظر گرفته مـی شود سعیده: سلام قالب من ماهیتابه نسوزه قطرش بیست و هشت و ارتفاعش هشت هست چند که تا تخم مرغ و کمواد مـیخواد مـیخوام ده سانت کیک داشته باشم خاطره: سلام اگه بخوایم کیک مون شکلاتی بشـه حتما چیکار کنیم بانوی آشپزخانـه: سلام کافیـه یک که تا دو قاشق از آرد کم کنید پودر کاکائو اضافه کنید علی: سلام. با تشکر از شما. خواهش مـیکنم قالبهای مربعی و مستطیلی رو هم توضیح بدید. بانوی آشپزخانـه: سلام فرقی نمـی کند ملاک قطر قالب هست و ارتفاع قالب حتما 5 سانت باشد HamyDiba: سلام و عرض ادب
اولا بـه عنوان اولین مرد تو کامنت گذارا تبریک مـیگم بـه مـهارتتون
در ثانی خیلی مطلب و نوشتتون ذهنمو باز کرد
امـید دارم تو حرفه ای کـه هستید دستی برسونم بـه این هنر خوشمزه
شبتون خوش فاطمـه عبادی: سلام قالب من مستطیله عرص۲۵ طول ۳۵ ارتقفاع ۶سانته کدوم اندازه مناسبه متشکرم بانوی آشپزخانـه: سلام قالب 32سانت مناسبه : کیک تولد برای سی نفر




[جدول اندازه قالب و مقدار مواد درون کیک اسفنجی کیک تولد برای سی نفر]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 15:34:00 +0000